In mei 2017 heb ik mijn examen als trainer behaald aan De Academie voor Innovatief Trainen.

Tijdens de opleiding heb ik mij bekwaamd in diverse richtingen van het trainersvak zoals Kleurprofilering, Teamgericht Trainen, Creatief Denken, en heb ik kennis gemaakt met o.a. Grensverleggend Trainen, Provocatief Trainen,Werken met het Enneagram.

Door mijn achtergrond als theatermaker voel ik mij thuis in speelse en fysieke werkvormen. Toch zijn deze geen doel op zich, maar meestal een ingang tot het verdiepende en meer persoonlijke werk, dat mijn voornaamste interesse heeft. Mijn stijl als trainer is betrokken, enthousiasmerend en humoristisch. Ik vind het heerlijk als ik mensen ertoe kan inspireren om meer van zichzelf te laten zien, dieper contact met zichzelf en de ander te maken en van daaruit opener en vrijer worden. Een training is in mijn ogen dán geslaagd, als de deelnemers plezier hebben gehad, meer over zichzelf en/of de ander te weten zijn gekomen en de training lichter en geïnspireerder verlaten dan dat ze erin zijn gegaan.

Voor het bedrijfsleven heb ik op dit moment  de teamtraining “De roze olifant VOORBIJ” aan te bieden.

Ik ben als trainer gecertificeerd bij beroepsvereniging Spotcer.