Lobsterspirit

Lichtheid & Flow | Mensen & Organisaties

Ik ben Judika Lessmann, initiator van Lobsterspirit, trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei. Het is mijn missie, om lichtheid en flow in ons bestaan te brengen en te vergroten. Werk of privé – individu of in een groep?Het maakt mijns inziens weinig verschil. Wij hebben altijd baat bij meer transparantie, meer zelfzorg, diepere verbinding met onszelf en oprechtere communicatie met de ander.

Na een veelzijdige loopbaan als danser, theatermaker en performer volgde ik in 2017 een opleiding tot groepstrainer an de Academie voor Innovatief Trainen en certificeerde ik mij in het begeleiden van Organisatieopstellingen bij Martijn Meima.  Bij Stichting YOD heb ik twintig jaar ervaringen opgedaan in bewustzijnswerk.
Een andere invloed op mijn visie en werk zijn de tools en behandelmethoden van Access Consciousness In de groepstrainingen die ik ontwikkel, gebruik ik bovendien mijn theater-achtergrond om expressie, communicatie en bewustwording te laten versmelten tot een eigen, krachtige trainingsmethode om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te leven.

Zakelijke coaching

Wilt u meer weten over wat ik voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op of klik op de knop voor meer informatie.

Particuliere coaching

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op of klik op de knop voor meer informatie.