Op zondag 1 december bied ik jou opnieuw gelegenheid om een hele dag lang samen met andere spirituele ondernemers je proces met betrekking tot jouw bedrijf (in wording) hier te onderzoeken en voorwaarts te helpen.
Wij doen dit door middel van opstellingen.
(nb. Weet jij niet wat ‘opstellingen’ zijn? Lees HIER meer over wat een opstelling is en hoe het in zijn werk gaat)

Deze dag is interessant voor jou als jij vragen hebt over

– jouw spirituele missie
– jouw bedrijf (in wording)
– jouw klanten en doelgroepen
– jouw aanbod/wat jij kan betekenen voor je potentiële klanten
– jouw geldstroom
– de invloed vanuit je omgeving op jouw bedrijf

Wij werken die zondag met een groep van 8 deelnemers max op een mooie locatie in Rotterdam Noord.

Naast een aantal opstellingen die voor de hele groep bedoeld zijn – en waarbij jij de voor jezelf relevante inzichten ontvangt – is er plek voor één á twee ‘grote opstellingen’ waarin de vraag van een individuele deelnemer centraal staat.

De gang van zaken op een rij:

Datum: Zondag 1 december 2019
Kosten: €65,00 incl 21%BTW
Je ontvangt hierover een factuur op je (bedrijfs-)naam.

Inloop: 9:30 uur
Start: 10:00 uur
Einde: 16:00 uur

Er is koffie, thee water en ik zorg voor lichte versnaperingen.
Neem heel graag je eigen lunch mee.

Om erbij te zijn stuur je mij een email naar info@lobsterspirit.nl

Omdat ik mij van tevoren afstem op de deelnemers en hun specifieke vraagstukken, is spontaan inlopen helaas niet mogelijk. Dus aanmelden is echt noodzakelijk, en commitment verhoogd de energie en potentie van het hele event.

Vragen?
Stuur een mail naar info@lobsterspirit.nl
of bel me: 06-40362613

Ik verheug me ontzettend op weer een diep inspirerende dag met jullie, waarin wij opnieuw stappen zetten om onze gedeelde missie van een lichtvolle planeet met bewuste en hartverbonden bewoners te verwezenlijken!

Hartelijke groet,
Judika/Lobsterspirit

Dit schreven deelnemers o.a. over de eerder plaatsgevonden opstellingsdagen:

“Wat ben je een fijne facilitator/coach in je werk! Je bent praktisch, helder en duidelijk in je communicatie. Je geeft een hele veilige container waarin elke deelnemer mag zijn-ik ook!🙏-. Het was een waardevolle opstelling waarin het multidimensionale aspect naar voren kwam. Wat ben ik daar blij m.b.t. mijn nieuwe werken (5D) dat jij/wij dat stuk zichtbaar hebben kunnen maken! Dank dank dank! Much l😍veeee!”

“Afgelopen weekend een opstellingsdag gedaan bij Judika. Deze dag gaf de kans je bedrijf als lichtwerker op te stellen. Het was een mooie intense dag waarin een krachtig en veilig aanvoelend veld werd neergezet. Vond het heel mooi hoe Judika was afgestemd op de wensen en behoeftes van de deelnemers. Bij mij heeft er iig een grote shift plaats gevonden die ik nu nog aan het integreren ben. Al met al een goeie ervaring en een aanrader!”

“Recent heb ik een opstelling gedaan bij Judika. Het was een dag gericht op ondernemers. Judika stemt heel mooi af op de groep wat er nodig is. Ze combineerde verschillende opstellingsvormen, wat ik erg waardevol vond. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over mijn werk en over mijzelf. Judika zet haar expertise en haar intuïtie in om een fijne sfeer te creëren, waarbij iedereen gezien en gehoord wordt!”