Pijnlijke “WAARHEID”

Holy moly. Ik ben er zo klaar mee. Zo potverdepotver-depotverdepotverde KLAAR mee!!

Wat ‘s gebeurt??

Een meneer is langs geweest. In opdracht van een organisatie, die Midden- en Kleinbedrijven adviseert en beoordeelt op hun levensvatbaarheid. Een hectische meneer met bril, pak en aktekoffertje. De hectische meneer had de opdracht, om een rapport over mijn bedrijf uit te brengen. Hiervoor had hij mij twee uur lang uitgevraagd over van alles en nog wat, mijn huis bekeken en er foto’s van genomen. Hij had alle cijfers opgevraagd over dit jaar en het voorafgaande. Van iedere opleiding die ik had gevolgd, iedere klant die langs was geweest, van iedere chocoreep die ik had genuttigd en van iedere tandenstoker die ik heb aangeschaft, had hij schriftelijk bewijs mee naar huis genomen. Vervolgens had hij gebeld om NOG meer cijfers op te vragen. Hij leek wel een cijfervretende entity, hij kon er geen genoeg van krijgen. Ik deed mijn best om zijn honger te stillen. Toen was het stil. En toen kwam het rapport.

Op dertig pagina’s wordt gedetailleerd in beeld gebracht waarom mijn plan niet gaat lukken

Het is een negatief rapport. Ik zit in een ‘verdrinkende’ markt, die zichzelf bedruipt en in stand houdt. Een markt  met veel CONCURRENTIE. Iedereen kan zich coach noemen en dat gebeurt ook. Het stikt van de coaches en het is zaak om zich te ONDERSCHEIDEN. De positie van de concurrenten is in het ondernemingsplan niet genoeg in beeld gebracht. Op dertig pagina’s wordt gedetailleerd beschreven, waarom mijn plan niet gaat lukken.

Terwijl ik daar zit en dat rapport lees, vloeit alle levenskracht uit me. Ik zak in elkaar als een luchtballon na afloop van de party.  Ik voel me kut. Met iedere pagina die ik omsla voel ik me kutter. Beroerd. Want betrapt op mijn onvermogen. Gezien in mijn oplichterij.  Dat ik zomaar wat hoop. Dat ik zomaar mijn passie volg. Dat ik zomaar investeer in een bedrijf dat zich zoiets VAAGS als “Meer Lichtheid in de Mens” als missie aanmeet.

Droomdanseres

Ik hoor mijn vader (imaginair) op de achtergrond: ” Zij leert het nooit hoor! Het is haar NIET aan het verstand te brengen. Een DROOMDANSERES! Maar de REALITEIT zal haar nog lelijk inhalen. En dan zal zij eindelijk WAKKER worden.

De realiteit. Het raakt me diep. Het roept mijn oeroude twijfels op. Is het dan allemaal illusie? Ben ik een fantast? Is het hele ascentie-proces soms een collectief verzinsel?

Wie mij volgt, hoort mij regelmatig zeggen: “Wij zijn bezig met een collectieve VERSCHUIVING van BEWUSTZIJN.   Wij gaan samen toe naar een HARTGECENTREERD bewustzijn van EENHEID. Een NIEUWE ENERGIE is beschikbaar voor ons!

Wat, als dat niet WAAR IS? Als het verzonnen is? Door mij ? Door anderen?  Maar is niet ook deze maatschappij, haar regels, haar ideeën over wat waardevol is en wat niet, een collectief verzinsel?

Dan valt het KWARTJE

En weet je wat voor kwartje er dan ineens valt? Natuurlijk is het niet waar.  Het is NOG niet waar omdat wij het nog waar moeten MAKEN. Wij gaan HELEMAAL NIET naar een collectieve bewustzijnsverschuiving toe, die heel mysterieus en helemaal vanzelf buiten ons om plaats vindt. Als IK mijn bewustzijn niet opschuif in richting eenheidsbewustzijn, als JIJ niet de inspanning verricht om uit je hoofd naar JOUW hart te gaan, als WIJ niet de inspanning verrichten om ons te ontdoen van onze voorgeprogrammeerde denk-rasters, SAMEN en ook IEDER VOOR ZICH  afzonderlijk, dan komt er GEEN nieuw tijdsperk. Het is een kwestie van het nieuwe bewustzijn, een nieuw perspectief te VERKIEZEN boven het oude. EN het werk te verrichten dat ervoor nodig is om die keuze ook neer te pinnen in onze ervaringswereld.

VAAG? Dan zit je op de goede weg!

Vind je gevoelens en energie maar zweverig en vaag? Eng? Omdat het zo niet-concreet is? Omdat het proces, waarin je terecht komt, niet meetbaar is? Bang om overzicht te verliezen? Terecht, want je GAAT overzicht verliezen. Je kan je oude raster niet loslaten en verwachten, dat je met je oude perceptie SNAPT wat er gaande is. Dit IS ook griezelig. Je vindt er geen rapporten over. Je kan de RESULTATEN  niet voorspellen. Je kan er wel een VERMOEDEN  van krijgen, dat je op weg bent naar een realiteit die jou het oude nooit meer terug doet verlangen. En hoe verder je doorloopt, hoe sterker dat vermoeden wordt. Het zelfs een ERVARING  wordt. Een BLIJVENDE ervaring als je NOG LANGER doorloopt. Maar daarvoor moet je wel eerst vertrekken.

Maandenlange DEPRESSIE versus één KUT-MIDDAG

Het verschil van wie ik nu ben, en wie ik 10 jaar geleden was, is, dat zo een confrontatie met de gevestigde orde – de buiten mij liggende realiteit – mij destijds maandenlang van mijn stuk had gebracht. Ik had alle contact met mijn diepe zelf, alle verbinding met mijn ziel EN mijn zielmissie het raam uit gekieperd en was maandenlang depressief, want eindelijk ‘realistisch’ geworden. Me aan willen passend aan wat anderen verklaarden, wat die realiteit dan inhoudt.

Vandaag, 10 jaar levenservaring en veel bewustzijnswerk erop zitten hebbende, heb ik één échte kut-middag. Maar dat ís het dan ook. Dan is het weer OVER. Wéét ik weer, wie ik ben en wat ik hier kom doen. Wat mijn INNERLIJKE realiteit is. Die staat in geen rapport. Weet ik weer, wat mijn MISSIE is. Die heeft – behalve ikzelf –  nog niemand ten papier gebracht. En alleen ik kan uitzoeken wat zij precies inhoudt. Alleen ik kan haar uitdragen. Of anderen halverwege nou snappen waar ik naartoe ga, of niet. Ongeacht ook, of zij GOEDKEUREN, waar ik naartoe ga.

Nog even over dat ‘vaag’:

De fijnere frequenties van een verhoogd bewustzijn – en dat is, waar alle lichtwerk en alle bewustzijnswerk naartoe gaat – kan het nooit ‘winnen’ van de grovere en zwaardere trillingen. Met andere woorden: Hoe méér je je ontwikkeld in het ervaren van die lichtere energieën, hoe mínder je erover kwijt kan aan mensen, die hier GEEN contact mee hebben. Die roepen dan al gauw dat ze jou ‘vaag’ vinden. Ís ook verwarrend voor ze. Was het vroeger voor mij ook. Maar BEN je ook vaag? Tuurlijk, als je zelf troebel en verward bent van binnen, dan moet je helderheid zoeken. Maar als je eenvoudigweg ervaringen op een ANDER LEVEL hebt dan anderen, of visoenen voor onze wereld, die niet matchen met hoe het er nu aan toe gaat, dan wees blij dat je vaag bent. Je bent één van de voorlopers naar die wereld, die wij nog moeten – en zullen – gaan creëeren.

Wat kom JIJ doen?

Dus wacht niet langer! Wacht echt geen seconde langer. ONTWAAK uit dat wachten, dat het wel vanzelf zal gaan met die nieuwe aarde, dat lichtere leven, of wat het ook is waar je op hoopt. Onderzoek je droom, graaf je verlangens uit, check out waarom je ze nog niet leeft.  Wat is JOUW bijdrage aan een fijnere wereld? Weet je het niet? Coaches zat, die jou hierbij kunnen helpen, zoals ik heb begrepen. Gelukkig maar. Want deze processen hebben tijd nodig, en een veilige omgeving. Één op één, of in kleine, intieme groepjes. Als je het alleen kon, als IEDEREEN het alleen kon, dan zag onze wereld er heel anders uit. Dus voor mijn part worden wij allemaal coach. Zonder diploma of met, het kan me werkelijk geen moer schelen. Bewustzijn kan je niet studeren, dat kan je alleen verwerven. En dat kan dan weer op honderd manieren. Het leven is vaak de beste opleiding.

Je kan bv DIT doen:

In juli start er een nieuw coaching-traject Shift & Shine, waarin je legio mogelijkheden hebt, om het raster dat JOUW realiteit bepaald, uit te dunnen. Om meer te laten gaan van wat je NIET (meer) bent, en meer ruimte te maken voor wat je kan en wilt ZIJN. Meer info vind je HIER.

Voor de volgende Bars®-Class op 9 juni kan je je NU nog aanmelden – met deze eenvoudig te leren healing-methode heb je een krachtig tool in the pocket, waarmee je zo vaak als je wilt, je hoofd en je energetisch systeem ‘op kan ruimen’. En tevens anderen met sprongen vooruit kan helpen in HUN ontwikkeling, privé – relaties net zo goed als jouw (coaching/healing-)klanten.

Maandag 11 juni start er bovendien een vijfdaagse Gratis Online- Challenge, waarin je op diepgaande manier contact gaat leggen met jezelf en andere realiteiten, tevens jouw proces met anderen kan delen via een gesloten fb-groep. Aanmelden hiervoor kan nu nog via DEZE link.

Je bent ook welkom bij mij voor een individuele coaching- sessie, coaching-traject of losse Bars®-sessie.

Als je niet weet wat jij nodig hebt of wat voor jou passend is NU, maar voelt dat je IETS wilt doen om je proces te bespoedigen, dan kijk ik graag in een 20 minuten durende mini-sessie per skype of telefoon met jou mee, waar jij nu tegenaan loopt, en wat voor jou de volgende stap is naar een lichter en bewuster leven. Mail mij graag met jouw vraag, dan help ik jou per mail verder of maken wij een afspraak voor een Skype-call.

Goed.

Dit allemaal gezegd hebbende ga ik lekker slapen. Dat bij mij en bij jullie nog dieper het besef mag bezinken: We creëren wat wij ervaren, en wij ervaren wat wij creëren. En daar hoort bij dat we selectief zijn in de waarheden, die wij als de onze accepteren. En initiatief nemen om onze waarheid gestalte aan te laten nemen. En overigens…..niet teveel uren besteden aan klagen over wie ons perspectief niet deelt 🙂

Cherio

good spirits,

Judika

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn aanbod, sessies, trajecten en trainingen? 

Schrijf je dan hier in!

Volg mij graag ook op www.fb.com/lobsterspirit